הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

אורטיקריה בהיריון

דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • אורטיקריה בהיריון
    מחבר: הדס
    תאריך: 03/10/2016
    שעה: 20:24
    שלום רב, מזה שלושה חודשים אני סובלת מאורטיקריה. פגשתי שני רופאי עור, רופא משפחה ומדקר סיני (אני בטיפול) ורופא אלרגיה ותזונאית. את כמוסות הצמחים שקיבלתי מהמדקר הפסקתי עם ידיעתי על ההיריון (בשבוע 6). אך המשכתי לקחת טלפסט 180 מג, תחילה פעמיים ביום, ובשבוע 8 ירדתי לפעם ביום, כי לא עשה רושם שהטלפסט ממש עוזר. לאחר ייעוץ עם 3 מתוך 4 מכוני הטרטולוגיה בארץ נאמר לי שטלפסט בטוח לשימוש בהיריון. לא כך סבור רופא המשפחה אשר הסביר לי על קטגוריית b , c. צמצמתי גלוטן, הפסקתי מוצרי חלב פרה ולאחרונה גם ירקות סולניים. יש לעיתים שיפור. אני מבקשת לדעת מה דעתך ואת המלצתך עם מי ניתן להתייעץ בנוגע לטלפסט (רופא טרטלוג? אימונולוג)?). אני בשבוע 11 (שליש ראשון הוא כאמור הקריטי), חרדה מאוד ולא יודעת אם להמשיך את ההיריון. תודה לך.
    הוסף תגובה
    • אורטיקריה בהריון
      ד"ר רמית מעוז סגל
      אורטיקריה בהריון
      מחבר: ד"ר רמית מעוז סגל
      תאריך: 03/10/2016
      שעה: 21:17
      שלום לך. אני מייעצת לך לפנות לארגולוג מומחה על מנת לבדוק האם זו אכן האבחנה שלך ולשלול מצבים אחרים שעלולים לגרום לאורטיקריה, ושנית- להתאים לך את הטיפול באופן כזה שיינתן לך המינון הנמוך ביותר שמצליח להביא להקלה בתסמינים מבלי לפגוע בהריון שלך. בברכה
      הוסף תגובה
ד"ר רמית מעוז סגל

ד"ר רמית מעוז סגל (מנהל הפורום)

מומחית לאימונולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

עבור לפורום >>