טיפול באורטיקריה -סובלת מזה כעשרה חודשים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

15/09/2016 | 20:42 | מאת: נטע לי

היי, אני סובלת מאדמומיות קשה באיזור הפנים ותחושת שריפה תמידית (גם ללא הופעת סימנים אדומים בתחילה) בפנים (לחיים, סנטר, מצח), לעיתים תחושת שריפה גם ברגליים ובידיים ובית החזה. מטופלת כבר כמה חודשים טובים באריוס טלפסט ולעיתים מונטיקלוקסט. לא הצלחתי למצוא הקלה מהרפואה הקונבנציונלית, כתוצאה מהאורטיקריה חווה גם חרדה מהמצב, ובאופן כללי העניין מאוד פוגע באיכות החיים שלי. רציתי לשמוע אם יש פתרונות אחרים אלטרנטיביים , הצעות בנושא. מחפשת אולי טיפול אלטרנטיבי- דיקור/שיאצו/טיפול בצמחי מרפא באיזור חיפה והקריות. אשמח לשמוע המלצות! תודה מראש

הי. לפי התיאור שלך אני לא משוכנעת שזו אורטיקריה, בבקשה צלמי את תפרחת וגשי להבדק אצל אלרגולוג מומחה. במידה וזו האבחנה , ואת לא מגיבה היטב לטיפול, כמובן שכדאי לשקול טיפול בזולייר או טיפול אחר. בברכה

22/02/2017 | 12:24 | מאת: מרים מרעי

אני סובלת מגירוד שנתיים ניסיתי את כל התרופות שנמצאים בסל זה עזר אבל מידי והגירוד חזר לפני כמה ימים חברה אמרה לי להשתמש בצמחי סרפדים מיובשים לשים כפית בתוך מים רותחים כוס ולכסות אותו 15 דקות לסנן ולשתות לחזור על זה 3 פעמים ביום אני לא מאמינה שאני הפסקתי לקחת כדורי טלפסת הגירוד הצתמצם ב 80% אני שמחה מאד ומקווה שיעזור לצמיתות תנסו

שלום לך. זהו פורום רפואי ולכן אני בוחרת שלא לדון ברפואה אלטרנטיבית, בברכה

שלום לך. הפורום הזה הוא פורום רפואי ואני רופאה (קונבנציונלית!) בהכשרתי, ולכן אין זה המקום לדון על טיפולים אלטרנטיביים . במידה ואת מעוניינת בייעוץ רפואי אשמח מאד לעזור לך.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת