כבר מיואש, אורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

26/03/2019 | 01:32 | מאת: מיכאל

היי, עברתי אירוע לפני כמעט 4 שנים ומאז אני סובל מאדמומיות וגירודים כמעט בכל חלק בגוף זה היה מגיע בעיקר שהייתי בא במגע עם מים.. למשל ים, מעיין או נהר ולעיתים נדירות במקלחת אפילו.. הרופא שלי אמר שזאת אורטיקריה והביא לי כדורים וזריקות סטרואידים ושום דבר לא עזר והתייאשתי, לפני שנה בערך התחלתי לסבול מזה גם כשאני עושה פעילות גופנית ומהשמש וכרגע אני בקושי יוצא מהבית, מה הפתרון? נראה לי שהרופא שלי לא יודע באמת איך לטפל בזה ואני נסחב עם זה יותר מידי, יש איזו דרך אפילו להגיע אלייך לאבחון וטיפול? שמעתי על הזולייר וכן צריך לנסות את זה.. אני כבר באמת מיואש, כל המידע על המחלה הזאת קראתי מהאינטרנט ורופא לא ידע מה לומר לי על זה כלכך.. תודה רבה מראש.

שלום לך, אורטקיריה במגע עם מים היא אבחנה מוכרת. לגבי הסבל שלך בעת ביצוע ספורט בהחלט יש מקום לשקול טיפול ביולוגי אשמח לנסות לעזור לך . לשם כך עליך להגיע לביקור מסודר במרפאה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת