האם זה אורטיקריה? הופיע פעם שניה כל פעם שאני בארץ. בפעם ראשונה עבר לבד

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

12/08/2018 | 12:23 | מאת: אניטה

מגרד בעיקר בלילה, בהתחלה היתה לי גם התנפחות בשפתיים וברצטת האצבעות . לבן מבפנים עם עיגול אדום מסביב. לא ממש מגיב לסטרואידים ולטלפסט. מה זה יכול להיות? האם זו בעצם לא אורטיקריה, אלא משהו פטרייתי?

גם אורטיקירה יכולה להראות כך - כדאי שרופא מיומן יראה את התפרחת. במידה ולא ניתן להחליט לפי מראה התפרחת מומלץ לבצע ביופסיית עור או משטח לפטרת.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת