אורטיקריה לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

09/07/2018 | 04:59 | מאת: שרית

שלום, בני בן שנתיים קיבל מרשם לסירופ אריוס . הוא שוקל 13 ק"ג. המינון שקיבל הוא 3 מל פעמיים עד ארבע פעמים ביום למשך יומיים. אחרי יומיים זה עדיין לא עבר ( ביומיים שלקח את התרופה נראה שהתרופה עזרה בעניין הגרד). שאלתי היא כמה ימים ניתן לשתות את התרופה אם בכלל האם ניתן להמשיך ? ....תודה מראש על העזרה,......

שלום לך אין מניעה מנטילת אנטיהסטמינים לזמן ממושך- הכל תלוי באינדיקציה- לא רשמת מדוע הוא מקבל 4 פעמים באנטיהסטמינים

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת