אורטיקריה כרונית ופצעים בגפיים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

12/06/2018 | 10:51 | מאת: עידית

שלום רב, לאחרונה אובחנתי כסובלת מאורטיקריה כרונית (כ - 4 חודשים ברציפות). אציין כי בקיץ 2015 (הריון ראשון, חודש שישי) סבלתי מפצעים רבים בגפיים. הנחתי כי מדובר בעקיצות יתושים. גם כיום אני סובלת מפצעים. נאמר לי שיתכן ויש קשר בין הפצעים לאורטיקריה והדבר נובע, ככל הנראה, מלחץ נפשי. האם טיפול פסיכיאטרי יכול לעזור? אציין כי מספר שנים אני לוקחת תרופה מסוימת ללא הפסקה (ממשפחת ה - SSRI). האם יכול להיות שזו הבעיה? זקוקה נואשות לסיוע . מה ניתן לעשות כדי לרפא עצמי? תודה רבה מאוד!

שלום לך, שוחחנו בטלפון וכפי שהסברתי לך לא ניתן לענות ולחלק מהשאלות שלך ללא מידע נוסף לגבי משך המחלה מראה התפרחת משך נטילת התרופות וכו. אני מזמינה אותך לקבוע מועד לביקור במרפאה. בברכת בריאות שלמה . דר מעוז סגל

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת