תוצאות ige לאחר זולאייר

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

10/12/2017 | 14:55 | מאת: עומרי

הובחנתי במשך כ 9 חודשים באורטיקריה כרונית ספונטנית קיבלתי זריקות זולאייר וב"ה הזריקות עוזרות , עשיתי בדיקות דם לאחר כ-3חודשים אבל בדיקת הIGE ירדה מ340 ל260 ב3 חודשים השאלה האם המצב נשאר אותו דבר והזריקה רק מעכבת ? או שזה עוזר אני אובד עצות בעניין

שלום לך, אני שמחה לשמוע שהטיפול עוזר לך המעקב אחר יעילות הטיפול מתבצעת באופן קליני (חלוף תפרחת) ולא באמצעות רמת IGE. כך שאין זה משנה ממש מה רמת IGE כעת , מה גם שההבדל בין התוצאות הקודמו לזו שכעת אינו משמעותי בברכה,

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת