החמרת מצב..אני נכה נפשי לצמיתות.וסובל ממחלה סופנית

דיון מתוך פורום  ביטוח לאומי

21/07/2016 | 16:48 | מאת: יגאל

שלום רב.אני נכה נפשית 50% ואי כושר 75 % לצמיתות. עוד מחלה מאד חמורה.מחלת קרוהן אחרי 2 ניתוחים ומעי קצר.אני מוגדר חולה קרוהן סופני!!מרותק למיטה.אבל פוחד לתבוע על המחלה הנ"ל.בגלל החרדה.שיקחו לי אחוזים מהנפשי.מה לדעתך עלי לעשות.מגיע לי ניידות.ואני זקוק לעזרה,אפילו בתנועה.וסובל כאבי תופת למרות הרבה מתאדון וקנאביס רפואי.אנה יעץ לי.אני חש אבוד.נ.ב אני בן 52.

יגאל שלום אם הנך מרותק למיטה עליך לבדוק זכאותך בביטוח לאומי לקצבאות נוספות

מנהל פורום ביטוח לאומי