גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

22/11/2020 | 04:27 | מאת: אורח

אני משתמש בפתילות רפסאל לטיפול בפרוקטיטיס. מאז שהתחלתי להשתמש בפתילות סובל מגירודים בפי הטבעת. ניסיתי כל מיני משחות אך הגרד תמיד חזר. בדיקת רופא עור תקינה (אמר שזה כנראה מהנרות) ולאחרונה גם בדיקה רקטאלית אצל גסטרו תקינה. האם יש משהו שניתן לעשות? אולי להרטיב את הנרות במים לפני הההחדרה או משהו אחר שיעזור להפסיק את הגירודים האלו?

זה מחוץ לתחום ההתמחות אשלי אני מתנצל אנא פנה בשאלה לפורום גסטרו או כירורגיה

מנהל פורום רפואה פנימית