התייעצות בנוגע לשיעול יבש

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

30/04/2020 | 14:28 | מאת: מלכה

שלום רב. בת 54 עישנתי 5 סיגריות ביום למשך 5 שנים עד לפני שנתיים. ברקע שיעול יבש כבר כמה שנים. לפני 16 חודשים ביצעתי ct חזה חתכים דקים ותפקודי ריאות ושתי הבדיקות יצאו תקינות. בתקופה האחרונה השיעול החמיר והגיע אפילו למצבים של התקפי שיעול חזקים וקוצר נשימה האם יכול להיות שמדובר בסרטן ריאה למרות שהבדיקות לפני 16 חודשים היו תקינות? תודה מראש

30/04/2020 | 20:13 | מאת: מלכה

בנוסף אציין כי ביצעתי היום צילום חזה שיצא תקין.

שלום רב, אני מציע להתייעץ עם רופא ריאות זאת שאלה מורכבת שדורשת התייחסות מיידית של רופא ולא באינטרנט בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית