תופעות לוואי של קלונקס 0.5

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

30/10/2019 | 22:24 | מאת: אלדד

שלום האם קלונקס 0.5 יש לו תופעות לוואי שלוקחים או שמפסיקים של סחרחורות,כאבי ראש,חרדה,מתח,רעידות בגוף,טכיקרדיה,תחושת ניתוק, לחץ נימול זרמים בראש,תחושת חוסר יציבות,גלי חום,נימול זרמים בגוף, ועוד ועוד תופעות לוואי .. ידוע לך ? מה דעתך על תופעות לוואי אלו שציינתי ?

01/11/2019 | 12:30 | מאת: אלדד

שלום הוסיף ואומר האם תופעות הלוואי הם גם תחושת שיוט,תחושה של משהו מוזר בראש,גירודים בגוף,חוסר ריכוז,עייפות,עצבנות ועוד ועוד תסמינים אחרים ? מה דעתך ?

שלום רב, לצערי כל תופעות הלוואי אותם ציינת מוכרות וידועות. חלקם מאוד לא נעימות וחלקם ניתן להתמודד. לשיקולך, יש סוגים נוספים של תרופות למעט קלונקס לטיפול בהפרעות דומות

מנהל פורום רפואה פנימית