שטף דם בולט וגדול לאורך הרגל

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

16/10/2019 | 17:10 | מאת: מישהי

שלום יש לי שטף דם ענק ברגל ימין האחורית לכל האורך וגם מקדימה בירך , כואב לי לדרוך ולשבת , לא קיבלתי מכה ולא נפלתי אני פשוט סובלת מחוסר שינה כרוני אולי בגלל זה? יש לי גם הצטברות נוזלים מעל המפשעה בצד ימין, זה מסוכן? החוסר שינה הוא לא פתיר כי הוא נובע בעקבות גרד מטפילים שאין להם טיפול

שלום רב, תלונה כזאת ללא חבלה או טראומה צריכה בדיקה והתייחסות של רופא-יש הרבה סיבות לקרות דבר כזה אולם יש לראות רופא-חוסר שינה זה לא סיבה

מנהל פורום רפואה פנימית