חום 37-37.5 קבוע תשישות קשה וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/10/2019 | 08:45 | מאת: שני

מזה כשנה אני סובלת מחום..בהתחלה חשבתי שאלו גלי חום למרוצ שאני בת 34 אבל ככה זה הרגיש, מה שכן אני מאד חלשה בזמן שהחום תוקף מותשת, עייפה..עשיתי המון בדיקות דם אבל אף אחת מהן לא הראתה משהו חריג..אשמח לדעת איזה כיון כדאי לבדוק מכיון שלאחרונה זה תוקף בתדירות תכופה יותר ומשבש לי את החיים..תודה מראש.

שלום רב, בדיקות דם זה בסדר אבל יש עוד הרבה דברים שצריך לעשות-אני מציע שתחליטי יחד עם רופא המשפחה שלך מה כיווני הפעולה-זיהום, מחלות בלוטת תריס, בעיות הורמונליות, מחלות אחרות בהצלחה!

16/10/2019 | 08:16 | מאת: שני

האם סטרס כרוני וחרדות יכולות לגרום לחום לעלות או שזה לא הגיוני כל כך? לדעתי החרדה מגיעה מהחום ולא להיפך .

לא, סטרס לא מעלה חום

16/10/2019 | 12:34 | מאת: שני

הדבר היחיד שכרגע יצא חיובי בכל הבדיקות זה הליקובקטר פילורי...תודה על המענה אפגש עם הרופאה שלי ואדרוש להעמיק בבדיקות . השאלה מה לבקש ממנה?

מנהל פורום רפואה פנימית