התקפי חום גבוה לא מוסברים במשך תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

11/08/2019 | 10:53 | מאת: קובי34

שלום רב, אני בן 34, ועד לפני כ-8 חודשים הייתי בריא לחלוטין. במשך התקופה הזו אני ממש נתון למתקפה מצד הגוף שלי, כשתחילה אחת לחודש, ותמיד בשעות הערב החל מהשעה 18:00, החום מתחיל לעלות וניהיה לי קר עד שהוא מגיע לשיא שבין 39 ל-40 מ"צ. אני לא מצליח לתפקד וכל הגוף שלי מתחיל לכאוב עוד לפני שהחום מתחיל לעלות (בעיקר הברכיים). לאחרונה חלה החמרה וזה כבר מגיע לפעמיים ברצף בשבועיים שכל הסיפור הזה מתרחש, וכבר קרה שבמשך יום שלם (שלא עלה החום- עדיין עד לשעות הערב) שאני פשוט מנוטרל- עייף ובקושי מצליח לתפקד גם בעבודה מחוסר ריכוז ותחושה של תשישות וחולי. בכל התקופה אני מטופל אצל הרופאת משפחה שאובדת עצות. ביצעתי בירור אצל המטולוג שגם לא הצליח להבין מה קורה אחרי ש-CT בטן לא הראה שום דבר. בבדיקות דם נראה שיש דלקת איפשהו אבל הוא לא הצליח להבין איפה ועכשיו אני מחכה לבירור אצל גסטרו. ברקע טלסמיה מינור, אבל כרגע יש לי חוסר מאוד גדול בברזל בדם (29) בעוד שמאגרי הברזל גדושים מאוד-509 (הוא פשוט לא עובר לגוף). נבדקו הליקובקטר, מחלת נשיקה ויצא שלילי. אשמח לחוו"ד נוספת בנושא או רעיון כלשהו לכיוון בדיקה בנושא כי זה כבר מאוד מתסכל ומפריע להתנהלות. המון תודה מראש על עזרתכם.

שלום רב, לצערי זאת שאלה מורכבת מידי שאין לי יכולת לענות עליה באינטרנט. אני מתנצל

מנהל פורום רפואה פנימית