חום נמוך שלא מורד במשך כחודש

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

01/08/2019 | 18:12 | מאת: דנה

שלום בת 35 בריאה בדר"כ. לפני כחודש התחילה לי מחלה עם כאב גרון שחלף תוך יומיים. במקביל עלה לי החום ל 37.3 כשחום הגוף הרגיל שלי הוא 36.5 מאז כבר חודש שלם שאני עם חום נמוך, יום יום באופן עקבי. כשלפעמים מתעוררת ללא חום שעולה תוך כמה שעות ונשאר עד הלילה. בדיקות דם כולל crp ותפקודי כבד, ebv ו cmv חזרו תקינות, כך גם בדיקות שתן תרבית שתן std ו hiv. צילום חזה וסינוסים תקינים. מה יכול להיות כיוון לבדיקות נוספות? ומה יכולות להיות הסיבות לחום הממושך? בתודה מראש!

דנה שלום, שאלות כאלו צריכות להשאל רופא שבודק אותך ויחד תחליטו על כיוון פעולה. אני מתנצל אבל האינטרנט זה לא המדיה שאוכל לעזור בה אנא פני לבדיקת רופא

מנהל פורום רפואה פנימית