בדיקות דם ועייפות תמידית

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

17/04/2019 | 21:01 | מאת: ר. ר

שלום רב, מזה כמה שנים בבדיקות דם ערכים גבוהים של: שקיעת דם 78 Crp - 1.2 פריטין 153 שאר הערכים תקינים.נעדו בדיקות אולטרסאונד בטן עליונה תקין. בדיקות ראומטולוגיות תקין, קולונסקופיה וגסטרוסקופיה תקין. אקו לב תקין. אני סובלת בעיקר מעייפות. מה אפשר עוד לעשות כדי להגיע לאבחון מדויק.

אולי מחשבה על תסמונת התשישות הכרונית? תנסי לקרוא על זה קצת תראי אם זה מתאים בהצלחה ובריאות שלמה!!

21/04/2019 | 19:44 | מאת: ר. ר

האם בתשישות כרונית יש ביטוי לערכים גבוהים בבדיקות דם כפי שיש לי?

לעיתים כן

מנהל פורום רפואה פנימית