כאב ברגל שמאל. מהירך האמצעית ועד גב כף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

08/09/2018 | 23:28 | מאת: דליה

בת 64. כאב ברגל שמאל. התחיל אתמול בבוקר עם הקימה ללא סימן עורי. אתמול בערב היה אדום בהיר בירך באמצעית והיום כבר נפיחות כמו כרית קטנה בירך וגדלה בהמשך היום.מהצהריים היום הכאב מהנפיחות בירך בקו ישר למטה וץעד הקרסול וגב כף הרגל. נפוח גם בקרסול מצד ימין וכואב שם ובשוק לאורכה באותו קו. מרחתי כעת קצת וולטרן. מה זה יכול להיות? תידה מראש

שלום רב, אירוע כזה חדש וחריג מצריך בדיקת רופא אנא לכי להבדק בהקדם האפשרי ע"י רופא

12/09/2018 | 15:45 | מאת: דליה

בהמשך לתשובתך. הייתי בערב חג במיון קבעו שזה צלוליטיס בירך וכנראה משפיע על השוק והקרסול. נתנו צפורל 500 4 ליום ל5 ימים. לקחתי כבר 10 כדורים ואין שינוי משמעותי. המליץ לעשות דופלר בהמשך. בינתיים אין לי מענה.

אם זה באמת צלוליטיס, לוקח מספר ימים לא מבוטל עד הטבה-בד"כ שבוע 10 ימים

מנהל פורום רפואה פנימית