עקמת בגיל 14 - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  עקמת

12/07/2016 | 08:11 | מאת: יעלה

שלום רב, לבתי התגלתה עקמת. האורטופד אמר שהיא פחות מ- 20 מעלות (לא מדד בדיוק כמה מעלות). היא עדיין לא סיימה גדילה (ריסר 3) ולכן אמר שנחזור עוד 8 חודשים והמליץ על פזיותרפיה (למרות שהבנתי ממנו שלא ממש מאמין בה...). מה כדאי לעשות? אני קוראת ברשת על אינסןף שיטות ולא יודעת מה להחליט. תודה, יעלה

שלום ימה. העקמת של הבת שלך קלה יחסית אך עם עוד זמן לגדילה שבמשך זמן זה יכולה להיות הרעה. כדאי בכל מקרה לטפל. האורטופד המליץ על שיטת שרוט כנראה, וזאת אופציה אחת. אופציה נוספת טיפול כירופרקטי לעקמת. את יכולה להיכנס לאתר שלי ולקרוא על כך. בהצלחה

שלום ימה. העקמת של הבת שלך קלה יחסית אך עם עוד זמן לגדילה שבמשך זמן זה יכולה להיות הרעה. כדאי בכל מקרה לטפל. האורטופד המליץ על שיטת שרוט כנראה, וזאת אופציה אחת. אופציה נוספת טיפול כירופרקטי לעקמת. את יכולה להיכנס לאתר שלי ולקבל שם מידע על כך. בהצלחה

מנהל פורום עקמת