עקמת חריפה, מה עושים?

דיון מתוך פורום  עקמת

08/12/2018 | 14:57 | מאת: נילי

שלום רב, יש לי עקמת מילדות.בשלוש השנים האחרונות היא מאד החריפה (60 מעלות).אני מאבדת גובה במהירות מבהילה. (10 סנטימטרים בשלוש שנים.) ניתן לעצור את העקמת? את איבוד הגובה? (ניתוח לא בא בחשבון). תודה, נילי

08/12/2018 | 15:00 | מאת: נילי - המשך

מידע חשוב נוסף: אני בת 62 וניתוח לא בא בחשבון.תודה!

שלום נילי. מפאת העקמת המתקדמת והמחמירה אין לי פתרונות בשבילך . סביר להניח שכול טיפול חיצוני (פעילות גופנית וטיפולים אחרים) לא יצליח לעצור את המגמה.דר. שוורץ

11/12/2018 | 16:24 | מאת: נילי

אין תקדים?אין ניסיון עם מקרים כאלה? אז אני עלולה להגיע לגובה מטר ואולי פחות ?

מנהל פורום עקמת