עקמת לבוגר בן 35 איך מטפלים

דיון מתוך פורום  עקמת

17/11/2018 | 09:41 | מאת: דורון

שלום אני בן 35 ויש לי עקמת מגיל צעיר ( גם כיפוף וגם סיבוב של עמוד השדרה). לצערי במשך השנים הזנחתי את הטיפול בעקמת. כן במשך השנים התאמנתי בחדר כושר אך לא לטיפול בעקמת אלה יותר לשיפור חזות- מה שגרם לגוף שלי להיות יותר קשיח ופחות גמיש. לאחרונה נבדקתי לפני כמה שנים היה לי כ 37 מעלות כיפוף. שאלתי היא האם בגילי יש דרך לטפל ולתקן את העקמת ( ואם כן איך?) או שזה מחייב אמצעים ניתוחיים. חשוב לי לציין שכיום מרבית העבודה שלי בישיבה . אשמח לתשובתך , תודה

שלום דורון. בטיפול בעקמת מבוגרים לא מדברים על יישור (הכוונה שלך להעלים ?) העקמת אלא לרכך את העקמת ולנסות לשפר את היציבה ואת העקמת. לפרטים אתה יכול לדבר איתי.טלפונית. דר. שוורץ

מנהל פורום עקמת