עקמת ילד בן 15 מחמירה תוך כמה חודשים

דיון מתוך פורום  עקמת

09/09/2018 | 01:39 | מאת: אלה

שלום. בן שלי היום בן 15 ו 7 חודשים. לפני כ 5 חודשים גילינו אצלו עקמת גבית ימינית 30 מעלות , מותנית שמאלית 36 מעלות. ריסר 4. בבדיקה atr גבית היה 10 , atr מותנית 12. הרופא המליץ רק מעקב אחרי 8 חודשים. בחודשיים האחרונים הילד מתלונן בלי סוף על אי נוחות תמידית ולפעמים כאבים בגב התחתון. בבדיקה של הרופא atr גבית עלה ל 15. ממתינים לצילום רנטגן, אבל הרופא אמר לנו שבמקרה של החמרה צריך לשקול ניתוח. האם הטיפול שאתה עושה יכול למנוע ניתוח?

שלום אלה. . צריך להמתין לצילום החדש ולראות אם יש החמרה בעקמת ובכמה מעלות.שיש לכם את הנתונים הללו צרו איתי קשר מחדש.. שנה טובה

מנהל פורום עקמת