לכבוד ד"ר מיכאל שוורץ אשמח לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  עקמת

09/03/2018 | 15:48 | מאת: יוסי

אני בן 17.9 יש לי כאבי גב הלכתי לרופא והוא הפנה אותי לצילום אשמח לשמוע את חוות דעתך בנוגע לצילום

שלום יוסי. יש לעמוד השדרה בצילום מהצד עקומות נורמליות : חוליות הצוואר והמותן מתעגלות קדימה וחוליות החזה מתעגלות לאחור. בצילום רואים שבעקומות הנורמליות של המותן ושל חוליות החזה יש כנראה התעגלות יתר על המידה ובעקומה צווארית האמורה להתעגל קדימה יש השטחה שלה. בקיצור : יש שינוי בשלושת העקומות של עמוד השדרה. דר. שוורץ

11/03/2018 | 13:48 | מאת: יוסי

מה צריך לעשות במצב כזה?ואיזה פעילות גופנית מותר לשות ואיזה לא? בתודה מראש

שלום יוסי. זה נושא שצריך לקבל יעוץ מאנשי מקצוע כגון : כירופרקטורים ופיזיותרפיסטים כדי לתת מענה לפעילות גופנית שתתאים למצב שלך. סביר להניח שיש צורך בפעילות עם פחות זעזועים לגב ופעילות שתשלב מתיחות שרירים ותרגילי חיזוק. בהצלחה

13/03/2018 | 13:14 | מאת: יוסי

תודה רבה רבה!

מנהל פורום עקמת