עמוד שדרה רגיש וקושי להימתח

דיון מתוך פורום  עקמת

29/01/2017 | 16:45 | מאת: תמיר

שלום. כבר שאלתי אתכם שאלה בעבר. אני חייל והורידו לי פרופיל על עקמת. מדי פעם בתפקיד שלי יוצא לי להרים דברים כבדים שמכבידים לי על עמוד השדרה. כאשר אני מנסה למדוד גובה אני מרגיש שקשה לי להימתח עד הסוף כי כבד על עמוד השדרה שלי? האם העובדה שעמוד השדרה שלי רגיש גורמת למשקל שאני סוחב עליי לפגוע ביכולת שלי להימתח על מנת למדוד גובה כראוי?

שלום תמיר. אני לא יודע את חומרת העקמת שלך, אך יתכן שלא מומלץ לך להרים דברים כבדים. יתכן שבעקבות הרמת החפצים הכבדים יש גירוי בגב דבר, המונע ממך את היכולת להתמתח . תתייעץ עם רופא או. אורתופד צבאי לגבי העקמת והאם התפקיד שלך בצבא תואם את המצב הפיזי שלך. דר. שוורץ

מנהל פורום עקמת