עקמת בגיל 21. מנמיכה אותי במידה מסויימת.

דיון מתוך פורום  עקמת

06/01/2017 | 12:10 | מאת: תמיר

שלום רב, לפני הצבא הורידו לי פרופיל משום שאני סובל מעקמת תנוחתית. זכור לי שבתקופת ילדותי הייתי גבוה בצורה חריגה. כאשר התבגרתי שמתי לב שהגובה שלי הרבה פעמים תלוי בכאבי הגב שלי ובמצב העקמת. אם אני יכול להתיישר אני גבוה יותר. אם כואב לי הגב אני נמוך יותר. האם העקמת משפיעה על גובהו של הסובל ממנה? ובלעדיה יכולתי להיות גבוה יותר?

שלום תמיר. עקמת (תלוי בחומרה שלו) גורם לאיבוד גובה כי במקום שעמוד השדרה יהיה ישר , עמוד השדרה נמצא בזוית לצד, דבר שמפחית מהגובה שאפשר היה להגיע אליו. דר. שוורץ

מנהל פורום עקמת