בדיקה אצל אנדוקרינולוג

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

14/11/2016 | 19:11 | מאת: גיל

שלום.. כתבתי בפורום בעבר (כמה הודעות מלמטה). אני סובלת מדופק מהיר, בנוסף התחילה לי פזילה בשנה האחרונה בעין שמאל. ובסיטי ארובות עין שעשיתי נמצא אקזופטלמוס בעין שמאל. היום הייתי אצל רופא עיניים מומחה לפזילה (אני רוצה לעשות ניתוח כדי לתקן את הפזילה). הוא רוצה שאלך לאנדוקרינולוג לשלול בעיה. בעבר עשיתי בדיקת דם של בלוטת התריס tsh ויצא 1.35 שזה תקין. הוא שלח אותי בעבר לעשות בירור נוירולוגי וקרדיולוגי- שניהם תקינים. איך הבדיקה אצל האנדוקרינולוג הולכת? חשוב לי מאוד מאוד לדעת. אני חוששת.

שלום גיל יש לפנות לאנדוקרינולוג כדי לבדוק האם יש קשר לבעיית העיניים , הבדיקה בעבר של tsh לא מספיקה , יש לבצע בדיקות דם מיוחדות כמו tsi וכן בדיקות נוספות כמו אולטראסאונד לפי השיקול של האנדוקרינולוג . יש לעשות ברור , אין סיבה לחששות , יש להחליט על צורך בטיפול בהמשך . יום נעים

15/11/2016 | 21:02 | מאת: גיל

מה הבדיקה הגופנית כוללת? סליחה על השאלה אבל האם יש סיכוי שיבקשו ממני להתפשט? תודה רבה

מנהל פורום בלוטת התריס