תנודות בבלוטת התריס בהפרש של 4 חודשים

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

14/06/2016 | 16:27 | מאת: גל

בת 32 ומנסה להיכנס להריון ראשון. לפני 4 חודשים ה tsh היתה 0.14 ובמקום לקחת כל יום 100 יוטירוקס אני לוקחת כל יום 100 ובשבת 50. אתמול חזרה בדיקה ששלח אותי הגניקולוג tsh 2.87 מה לעשות? האם הגיונית קפיצה כזו? תודה רבה.

שלום בהחלט תתכן תנודות ב tsh , בשינוי טיפול , ממליצה להמשיך אותו טיפול 650 לשבוע ולחזור על הבדיקה עוד כחודשיים . יעד tsh לפני הריון צריך להיות פחות מ 3 , בזמן הריון יכול לעלות ולכן את צריכה מעקב בדיקות דם קפדני . יום נעים

מנהל פורום בלוטת התריס