נשירת שיער

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

20/05/2016 | 22:25 | מאת: anat maor

שלום רב. ביתי בת 6 וחצי סובלת בחודש האחרון מנשירת שיער מפחידה. השיער פשוט יוצא לה מהראש וכמו כן ישנן תופעות נוספות: השמנה בלי סיבה, אי נוחות בגפיים (היא מבקשת ממני למשוך לה את הידים והרגלים) וסימני עייפות. עשינו לה בדיקה של tsh לבלוטה והתוצאה מראה כי אין חריגה מה את ממליצה לי לעשות והאם תופעה של נשירה שיער קשה שכיחה כשיש בעיה בבלוטה?

לנשירת שער יש הרבה סיבות . אם תפקודי תריס תקינים , כנראה זאת לא הסיבה ויש לחפש סיבה אחרת , ממליצה לפנות לרופא הילדים . שבת שלום

מנהל פורום בלוטת התריס