thyroid peroxidase ab

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

14/04/2016 | 18:43 | מאת: קטי

שלום, אני עברתי קריטת בלוטה לפני 11 שנה (מחלת גרייבס) וכרגע לא מאוזנת בתת פעילות (TSH 47). כרגע קיבלתי תוצאה של thyroid peroxidase ab 118. האם יכול להיות שיש לי הישימוטו? הרי עברתי קריטה ולא חליתי במחלה הזאת... לא מבינה מה זה אומר

שלום קטי הבדיקה של הנוגדנים thyroid per oxidase יכולה להופיע כם במחלת גרבס ולא רק בהשימוטו , יכולה להיות קיימת גם לאחר כריתת הבלוטה ואין לה משמעות במקרה שלך . מה שחשוב שתקבלי טיפול נאות התת תריסיות שלך לאחר הניתוח , עי התכשירים הקיימים . שבוע טוב

מנהל פורום בלוטת התריס