תוצאות בדיקות לבלוטה

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

23/02/2016 | 16:29 | מאת: גל

בת 27. לפני חודש לאחר עיפות רבה קיבלתי תשובות: tsh -29.28 thyroglobulin ab -331 alk phosphatase -125 אחרי חודש של טיפול באלטרוקסין הגיעו התשובות: tsh- 3.22 thyroglobulin ab -816 alk phosphatase -125 הבלוטה התאזנה.מה משמעות שאר הבדיקות? תודה.

שלום גל את סובלת מתת תריסיות שכעת מטופלת ומאוזנת , tsh תקין , thyroglobulin ab. הם נוגדנים חיוביים שהם הסיבה לתת תריסיות - השימוטו . לעומת זאת , alkaline phosphate de קשור לכבד והבדיקה מאד לא תקינה , עליך לברר מה הסיבה , למשל us כבד , יש לפנות לרופא כבד בהקדם , תת תריסיות איננה מסבירה את התוצאה . לילה טוב

מנהל פורום בלוטת התריס