בלוטה

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

20/02/2016 | 20:52 | מאת: שני

אני בגיל 61 יש לי גוש בצד ימין של הצוואר.עשיתי fna תקין.אני במעקב. 3סמ. לאחרונה הייתי אצל מנתח עיניים לצורך הרמת עפעפיים ולראשונה בחיי שמעתי שבגלל הבלוטה המוגדלת יש א סימטרייה בארובת העין .כך הבנתי. האם זה נכון?יש קשר? האמת שהעיננים שלי בשנים האחרונות קצת בולטות.האם כדאי לי להסתכן בהרמת עפעפיים,

בגרך כלל קשרית בבלוטת התריס איננה קשורה לבעית עיניים , רק במקרים של מחלת גרייבס יש קשר לעיניים , לכן יש לבדוק זאת , למשל בעזרת בדיקת tsi , אינני חושבת שיש סכנה בניתוח הרמת עפעפיים . שבוע טוב

מנהל פורום בלוטת התריס