פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

25/01/2016 | 23:04 | מאת: עמית

ד"ר, שלום אני בת 35, אחרי 3 לידות. בריאה לגמרי וחיה אורח חיים בריא וספורטיבי. ביצעתי בדיקה TSH ויצא לי תוצאה של 0.50. לכאורה, ראיתי שזה מעט מתחת לנורמה אבל נראה לי לא משהו חריג. יחד עם זאת רציתי לשאול אם אתה ממליץ להמשיך לבדוק את הנושא האנדוקריני בכלל ופעילות הבלוטה בפרט. כי יש כמה דברים שאני מרגישה, שאולי הם קשורים: 1. הזעה בלילה בחודשים האחרונים(יותר ממה שהיה לפני) 2. תחושת גרד בבתי השחי בחודשים האחרונים (אולי מיובש? לא קשור בכלל לדיאודורנט!) 3.ירידה משמעותית בחשק המיני בשנים האחרונות. (לידה אחרונה לפני 4 שנים) האם לדעתך יש קשר בין הדברים? או שאין סיבה לדאוג... תודה מראש על התשובה!

עמית שלום תוצאת הTsh. שלך תקינה , אינה מסבירה את תתחושות שאת חשה , ואם המחזור סדיר , אינני רואה בעיה הורמונלית ברקע . יום נעים ובריאות

מנהל פורום בלוטת התריס