נולדה ללא בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

18/02/2016 | 19:26 | מאת: דני

שלום דר שכהנר, בתי נולדה ללא בלוטת תריס. היום היא כבר עוד מעט בת 30. כל חייה היא מקבלת אלטרוקסין. מאז שהפסיקו לשווק בארץ אלטרוקסין היא מתקשה להתאזן באמצעות התרופות אחרות הקיימות בשוק. לאחרונה, הבעייה היא שעל פי המדידה של ה- TSH היא נמצאת בהיפר, אבל, על פי התחושות הסוביקטיביות שלה היא בהיפו. האם יכול להיות דבר כזה? מה את ממליצה לעשות? ברכות לפורום החדש, - דני

שלום דני בתך יכולה לנהל אורח חיים נורמלי לגמרי , בעל המטופלים יש למצוא את התכשיר והמינון שיאזנו אותם , עם סבלנות ומעקב . אין דבר כזה דל היפו עם בדיקות של היפר . ממליצה שוב לפנות לאנדוקרינולוג ולאזן גם קלינית וגם ביוכימית על פי בדיקות הדם . שבוע טוב

20/02/2016 | 19:55 | מאת: דני

מנהל פורום בלוטת התריס