קורטיזול ...........

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

11/06/2020 | 09:23 | מאת: רוני

עברתי טראומה בעבר הרחוק וחשתי כבר אז שציר HPA נפגע-שמתי לב שאיני יכול להיכנס לסטרס וכי אני מרגיש סכנה קיומית\השרדותית רופאים במשך 20 שנה לא עשו דבר-ביקשתי,התחננתי ונאדה(רשלנות פושעת) יש לי בעיה קשה בשינה -יישן מידי פעם וגם כן 3 שעות בלילה ואח"כ מרגיש ריקנות בראש-בשיחה עם רופאה פונקציונלית אחרי תיאור אמרה שיכול להיות בעיה של קורטיזול.3 שאלות: במידה וכן -האם הוא גבוה או נמוך? (אני אדיש רוב הזמן)...#2 -איך ניתן לאזן אותו? #3 מה צריך לעשות כדי שהאנדוקרינולוגית "תתעורר"? תודה רבה!

ניתן לבדוק את ציר האדרנל היפופיזה. ניתן לקבוע תור למרפאה בבני ציון 048359359

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה