שבוע 23 - נמצא צרבלום קטן

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

28/09/2016 | 14:43 | מאת: mirav

שלום רב, אני שבוע 23, בסקירת מערכות מורחבת נמצא כי הצרבלום במוח קטן ב 10 ימים. הומלץ על סקירה מכוונת בעוד ארבעה שבועות. בנוסף , ביצעתי מי שפיר + ציפ גנטי אך עדיין אין תשובות. האם המי שפיר/ציפ גנטי יכולים להעיד על מום זה? האם עליי לדאוג? אודה לתשובתך.

לא מספיק לדבר על הצרבלום צריך לראות את הורמיס ואת שאר המח- בקיצור סקירה מכוונת למח העובר (נוירוסונוגרם) ובהקדם בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר