יחסי מין לאחר דילול עוברים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

13/12/2015 | 14:32 | מאת: ליאורה

לפני כארבעה ימים עברנו דילול עוברים משלושה לשניים. בלילה חוויתי אורגזמה, האם זה יכול לפגוע בהמשך ההריון? כמו כן, הרופא שעשה ביקורת אמר לא להתאמץ יתר על המידה. האם עבודה בישיבה, כ8 שעות ביום נחשבת למאמץ? האם ניתן לקיים יחסי מין?

האורגזמה לא אמורה להפריע. ככלל לא מומלץ לקיים יחסי מין לפחות שבוע לאחר ההפחתה. שאלות נוספות ממליץ שתפני לרופא המבצע

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר