צרבלום קטן בסקירה מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

25/08/2016 | 12:37 | מאת: לי

שלום סקירת מערכות מאוחרת נעשתה בשבוע 21.2 ונמצא צרבלום מתאים לשבוע 19.2 באחוזון 6%. שאר הנתונים: ורמיס 12.9 ממ תקין. הומלץ סקירה מכוונת למוח בביהח. קבעתי סקירה מכוונת בביהח כאשר במועד הבדיקה אהיה בשבוע 25. האם זה מאוחר ורחוק מידי? האם כדאי לבדוק פנייה לרופא פרטי כדי לבצע את הבדיקה בשבוע מוקדם מידי? אשמח להתייעצות

אכן צריכים סקירה מכוונת למח אם כי יש לי הרושם שתהיה תקינה. לא הייתי מחכה עד שבוע 25 וקובע ל-23 בהצלחה

לדעתי לא צריכה להיות בעייה מיוחדת אבל בוודאי שהייתי מקדים המעקב לא עניתי לך כבר על שאלה זאת?

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר