סקר ביוכימי טרימסטר ראשון + שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

21/08/2016 | 18:24 | מאת: לירון

שלום רב, רצ"ב תוצאות סקר ביוכימי ראשון שלי: גיל שלי: 28 משקל בעת הבדיקה: 45 ק"ג שקיפות: 0.9 BHCG: 1.77 NOM (84.11NG/ML) PAPP-A - 1.81 NOM (5282.47MU/L) האם קיים סיכוי כלשהו לטריזומיה 21 או 18? האם ה-PAPP-A עלול להראות על מומים פתוחים בעמ"ש? מה האינדיקציות לסקירת מערכות מורחבת ומה ההבדל בין מורחבת למכוונת? לי יש איוושה פיזיולוגית במסתם מיטרלי (ללא פגיעה בתפקוד, ללא החמרה בשנים, לא הורד פרופיל צבאי,אין הגבלות בספורט) - האם יש אינדקציה לאקו לב עובר ומתי? האם עלול לסכן אותי? בתודה מראש, לירון

הרבה שאלות לא קשור תוצאות הבדיקה הביוכימית הראשונה למומים פתוחים בעמוד שדרה (רק ה- AFP או חלבון עוברי בשבוע 16-17). סקירה בסיסית זה מונח של הקופה. שם מבצעים בדיקה מורחבת באינדיקציות מסוימות. כאשר את באה לסקירה פרטית מוקדמת או מאוחרת זו תמיד סקירה מורחבת (ונקווה שכך...) כל מי שיש לו "מום לב" זכאי לבצוע אקו לב עובר. לא יודע אם המקרה שלך עומד בקטגוריות הנ"ל. תתייעצו עם יועץ גנטי בכל מקרה סקירה טובה אמורה לכסות גם אקו לב

הרבה מאד שאלות. זה דורש ייעוץ בעפ כי יש הרבה אפשרויות בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר