צ'יפ גנטי תקין - מה המשמעות לגבי מי שפיר?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

09/03/2016 | 08:41 | מאת: לילי

שלום פרופ' צלאל, קבלתי תוצאות תקינות בבדיקת צ'יפ גנטי. תוצאות מי שפיר עדיין לא התקבלו. האם יתכן שבדיקת צ'יפ גנטי תהיה תקינה ובכל זאת יהיו ממצאים חריגים במי שפיר? תודה!

במרבית המקרים תוצאה תקינה של ציפ גנטי תתן גם תשובה תקינה של הקריוטיפ הרגיל. ישנם מקרים נדירים שבהם הציפ הגנטי תקין ועדיין ישנה תשובה לא תקינה בקריוטיפ. ככלל את יכולה להיות רגועה

10/03/2016 | 15:52 | מאת: לילי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר