cpc דו צדדי בסקירה מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

09/02/2016 | 08:35 | מאת: חוה

בסקירה מאוחרת שבוע 21.4 התגלה cpc דו צדדי בקוטר 9.9 מ"מ ובקוטר 10.7 מ"מ ללא ממצאים נוספים ב"ה, אני מאד מאד בלחץ ויש לי תור רק עוד שבועיים אשמח לקבל תשובה במייל האם אפשר להרגע

שלום לך זהו לרוב ממצא שפיר שנעלם עד שבוע 28 ללא כל משמעות קלינית בת כמה את? האם זה ממצא יחיד? האם בצעת דקור מי שפיר או ייעוץ גנטי?

09/02/2016 | 11:10 | מאת: חוה

גיל 34 בכניסה להריון לא בוצעה הבדיקות ששאלת וברור גנטי בסקירה מנח כף יד אצבעות נפתחו במהלך הסקירה תודה על תשובתך

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר