בטא נמוכה ודימום ברחם

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

29/07/2020 | 16:38 | מאת: דובי

שלום אני שבוע 4 בטא התחילה 56 ואחרי יומיים עלתה ל 74. לא הוכפלה במשל שבוע יש הפרשות חומות ממש ממש קלות בעיקר בבוקר. באולטראסאונד הרופא ראה כי יש דימום ברחם ולדעתו סיכוי יותר גבוה שההריון ייפול ורק להמתין לכך. שבוע הבא אעשה בטא נוספת.כרגע גם הכאבי ראש של תחילת הריון ממשיכים כרגיל האם זה סופי שההריון לא צלח? האם יכול להיות שמדובר בהמטומה ושהעובר ייתפתח? ואם לא, מתי יתחיל הדימום בכדי שיהיה אפשר להמשיך הלאה תודה

שבוע ההריון צעיר ולרוב לא מסיקים מסקנות לגבי הריון רצוי בשבוע 4-5. אבל, לאור אי עלייה תקינה של ה- B ולאור הדימום לא נראה שמדובר בהריון תקין. אם את רוצה להיות בטוחה בצעי מחר שוב B ותראי לפי התוצאה.

30/07/2020 | 07:32 | מאת: דובי

תודה רבה. האם הוסת יכול שלא להגיע? ואם לא מגיע מתי יגיע הביוץ הבא. מה עושים בנדון תודה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר