Blakes' pouch cyst רושם ל

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/06/2020 | 21:46 | מאת: רויטל

שלום פרופ', היום ביצעתי סקירת מערכות מאוחרת אני בשבוע 23+5, כל הבדיקות שעשיתי עד כה היו תקינות, גם בסקירה הזאת הכל תקין מלבד שיש רושם לבלייק פאוץ ציסטה. מה זה אומר? האם אמור להיעלם באיזשהו שלב? יש לזה השלכות? אשמח לתשובה ,דיי מוטרדת..תודה מראש

במרבית המקרים זהו וריאנט של הנורמה ללא בעיות בהמשך. חייבים לבצע סקירה מכוונת גם למח גם אקו לב עובר וכו כדי לוודא ששאר האנטומיה המוחית תקינה ואין ממצאים אחרים מחוץ למח

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר