חום סוב קליני בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

13/04/2020 | 13:51 | מאת: אורית

שלום רב, אני כעת בשבוע 25, במשך כחודש וחצי יש לי חום של 37.5. 1. האם ידועה תופעה כזו של חום כזה במהלך השליש הראשון? 2. יש השפעה על העובר? חשוב לציין שעשיתי מספר ספירות דם, נלקחו CMV וו-EBV ואני מחוסנת. הדעות של הרופאים שונות, חלק לא מתיחסים ורופא אחד הפנה לזיהומולוג, הזיהומלומג בדק לי קיו פיבר ופרבו וירוס ויצא שלישי. אשמח לשמוע מהי דעתך? בברכה אורית

עניתי לה בפרטי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר