בדיקת שקיפות עורפית גבולית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

02/04/2020 | 11:44 | מאת: מור

שלום בבדיקה של השקיפות עורפית יצא לי תוצאה גבולית של 2.9 ממ ו1:297 לאחר חלבון עוברי שיצא תקין 1:521 שוקלת האם חייב דיקור מי שפיר. גם בסקירה המוקדמת הבדיקה הייתה תקינה

קודם כל לא ציינת את גילך השקיפות הגבולית פלוס התוצאה הגבולית של בדיקות הדם מחייבים התייחסות. זה אומר או לעשות דיקור מי שפיר או לחליפוין אני ממליץ לבצע את בדיקת הדם NIPT ולהגיע לסקירה מאוחרת מעט יותר מוקדם בשבוע 22 ואם חלילה יימצא ממצא עדיין יש אפשרות לבצע דקור מי שפיר (עד 22 וחצי)

02/04/2020 | 12:30 | מאת: מור

הגיל שלי הוא 33 האם אתה מבצע מי שפיר? האם עובד עם מאוחדת או פרטי?

02/04/2020 | 14:22 | מאת: מור

האם לגיל 33 יש משמעות שונה ? אם לבצע או לא את המי שפיר כי מה שאתה אומר זה לבצע .

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר