סקירת מערכות מכוונת - לאחר סקירה מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/12/2019 | 15:52 | מאת: דנית

שלום רב פרופ', ביצעתי בשבוע 22+1 סקירת מערכות מאוחרת במסגרת הקופה. הרופא ציין csp 1.7 והפנה אותי לסקירת מח מכוונת, אך לא הסביר משמעות הדבר. יתר הבדיקה תקינה (וכן כל הבדיקות עד לשלב זה). אנא, האם אוכל להבין משמעות הדבר? האם יש חריגות בבדיקות בערך זה? אני מלאת חששות… תודה מקרב לב.

לא כל כך ברורה לי משמעות ה"ממצא". לטעמי זה תקין אבל בצעי את הסקרירה המורחבת / מכוונת ונהיה יותר חכמים.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר