סקירה שלישית- הריון שני

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

02/07/2019 | 10:02 | מאת: הילה

שלום רב, סקירה ראשונה ושנייה עם מערכת מסאפת שנייה בכליה ימין. שאר הבדיקות כולל ציפ/מי שפיר תקין לחלוטין. לא בוצעה סקירה מכוונת לכליה, האם יש צורך לעשות סקירה שלישית או כדאי לעשות מכוונת למערכת השתן? תודה!

אכן ממליץ לעשות סקירה שלישית לא רק מכוונת לכליות. במסגרת הסקירה השלישית סוקרים כמובן גם את הכליות אבל גם את המח ושאר אברי העובר. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר