סקר ביוכימי שליש ראשון וחלבון עוברי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

14/05/2019 | 18:44 | מאת: ציפי

דלום רב, שבוע 19 כרגע, ביצעתי שקיפות עורפית תקינה שיצאה 0.9 וכמו כן נצפה גשר אף, לאחריה סקירה תקינה לחלוטין, בדיקת חלבון עוברי יצאה כמו כן תקינה רק בבדיקת הסקר הביוכימי בשהוע 13 יצא לי ppap נמוך 0.14 והופנתי לייעוץ גנטי..הרופאה לא דאגה ואמרה לי שברגע שייקבעו לי תור לחכת והתור שלי הוא רק בעוד כשבוע וחצי, משום מה נכנסתי ללחץ כרגע כי הבנתי שאולי יפנו אותי למי שפיר, בדיקה שאני ממש בחרדה ממנה, חייבת לומר שיצא לי בסוף 1:70000 לתסמונת דאון, ו1:2600 לטריזומיה 18, מה עושים בנידון האם לנסות להקדים את התור? מה יגידו לי בייעוץ הגנטי, כתבו לי שוב לגבי הייעוץ גם בבדיקת חלבון עוברי למרות שלפי המדדים הכל היה נראה בטווח אני מצרפת את בדיקת החלבון העוברי תודה רבה על התייחסותך

הסיבה ששלחו אותך לייעוץ גנטי היא ה-Paola הנמוך. לדעתי את צריכה להיות רגועה לאור תוצאות השקיפות והסקירה התקינות אך נסי להקדים הייעוץ הגנטי. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר