בעיות שהתגלו בסקירה מורחבת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

03/04/2019 | 12:44 | מאת: דבש

שלום רב, אתמול עשיתי סקירה שניה. בסקירה ראו היפוספדיאס עם מיקרופניס ומערכת מאספת כפולה וחוסר כליה בצד ימין. הומלץ לי על מי שפיר. בעזרת השם שהכל יתגלה כתקין במי שפיר מה הטיפול של כל אחד מהתסמינים? עד כמה הילד יצליח לתפקד מבחינה מינית בעתיד? אשמח לתשובה מאוד מבולבלת..

את מתארת מגוון בעיות ומבקשת שנגיד לך מה הפרוגנוזה טיפול וכו. קודם כל צריך לראות בעיניים כדי להתרשם. שנית צריך להפגיש אותך עם אורולוג / נפרולוג ילדים שייתן לך תשובות לכך.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר