סקירה מוקדמת - בשבוע 17+4 לפי גודל עובר, 16+5 לפי החזרה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

06/03/2019 | 15:56 | מאת: דנה

שלום רב, הריון אחרי IVF אז גיל הריון לפי החזרה די מדויק. הזמנתי מראש סקירה מוקדמת לשבוע 16+5 לפי המלצת המזכירה. רק לפי שקיפות העובר מקדים התפתחות ב6 יום. לרגע סקירה הוא היה 17+4 בערך. האם תיקני לבצע סקירה בתאריך הזה? האם תוצאה תהיה זהה לשבוע 16? או שפספסתי זמן הנכון (כמו שנגיד בבדיקת שקיפות?)

אני מבצע סקירות מערכות בשבוע 13-14 גם כי מקבלים התשובות הרבה יותר מוקדם וגם אינני אוהב את הסקירות של שבוע 16-17 כי חלקן כבר לא ניתן לבצע בגישה וגינלית שהיא יותר מדוייקת (וכאמור מידע על העובר מאוחר)

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר