שאלה בנושא גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

14/11/2018 | 21:13 | מאת: שיראל

ערב טוב, לפני מספר חודשים גילו בברך שלי גידול שפיר מסוג gct, הגידול הוסר בניתוח אך מכיוון שלגידול הספציפי הזה יש נטייה לחזרה בשנה הראשונה עליי להיות במעקב ולבצע צילום רנטגן בכל חודשיים, השאלה שלי האם כדאי לי למנוע הריון עד סיום המעקב על מנת לא לגרום נזק לתינוק באמצעות 4-5 צילומי רנטגן שכנראה אצטרך לעבור אם אכנס להריון , האם זה מסוכן לתינוק ? אשמח לדעתך

הייתי מנסה להמנע מכניסה להריון במהלך השנה הראשונה למעקב למרות של צלום בפני עצמו אינו מסוכן

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר