הסתיידות בחוליה לומברית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

13/03/2018 | 10:38 | מאת: חן

היי שלום בסקירה ראשונה ושנייה שביצעתי הרופא ראה (מקיראה מההסבר שרשם)באזור חוליה לומברית 3 שני אזורי הסתידות בשאר החוליטצ איזור הסתידות אחד ללא סקלזיוזיס..טען שראה מספר פעמים ולאחר הלידה זה הסתדר..אך אמר שיתייעץ עם עוד רופאים למען חהרגיע אותי..ובנוסף דיבר עם המכון הראשי שהם אמרו שמפנים בכל בעיה שרואים לבדיקת מי שפיר..מה זה אומר בעצם?מה עושים במצב כזה?

קשה להגיב ללא הסתכלות על העובר אם נמצא הממצא כבר בסקירה הראשונה האם הופנית אז לייעוץ גנטי? האם בצעת דקור מי שפיר? בכל מקרה כדאי לראות זאת לפני שנותנים תשובה בהצלחה

13/03/2018 | 10:50 | מאת: חן

בסקירה הראשונה ראה ואמר נחכה לסקירה השנייה לראות מה קורה עם זה ובסקירה השנייה נשאר באותו המצב...ועדיין לא הפנה אותי לשום בדיקה אחרת כפי שאמרת אמר שזה לא משהו שניתן להלחץ ממנו..בנוסף יש תמונה של עמוד השדרה של העובר מעלה אותה.כמובן אם יהיה ניתן לראות בבירור

13/03/2018 | 10:51 | מאת: חן

תמונה

לא צורפה תמונה

13/03/2018 | 11:47 | מאת: חן

האם עכשיו התקבלה תמונה?

13/03/2018 | 11:48 | מאת: חן

אוקיי זה מראה לי שרק לאחר אישור מנהל הפורום התמונה תעלה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר